kennel hasamino

HjemOm ossVåre hunderUtstillingNyheter

OppdateringsloggLinkerAndre hobbyergjestebok

Valpekull A

Valpene er født

12.mars 2008

A-Sari og Auralis Artig Fabiason fikk 8 valper, i går ettermiddag, kveld og natt, 4 tisper og 4 hanner. Det kom to jenter til men de hadde ikke klart seg frem til fødselen. Men vi takker for dem vi har fått og skal passe på dem så godt vi kan.

sari

sari

alle i kurven

 

Sari's drektighet

12.mars 08

Ja nå begynner det å skje ting her hos oss. Sari begynte å grave, pese og styre noe veldig i går.Hun fortsatte slik gjennom natten,og idag er hun ikke i form. Hun er veldig urolig i perioder. Leter etter det perfekte sted for valpene.Vi følger med så godt vi kan. Dette blir spennende!

08.mars 08

Da har det gått 8 uker, og Sari får mer og mer å bale med. Det er litt stønning både ved å stå opp og legge seg. I formiddag var vi ute i god været og da var hun aktiv både med springing og lukting. Det virker som hun er i god form ennå og det er jo bra. Målebådet viste 99 cm denne gangen. Opp 7 cm fra sist. Vi vet jo at det er en flokk der inne i magen så det er vel ikke rart at hun legger seg ut. Nå er det vel bare ei uke igjen, ca. Ventetiden har gått veldig fort!

04.mars 08

Ja her ventes det valper ja, Sari har vært i røngen i dag og der kunne de fortelle at det var iallefall 8 om ikke 9 valper. Det var ikke så lett å se på bilde men av det vi kunne se så ble det, det antallet. Det var litt av en start vi fikk i dette "gamet". Men vi får det vel til. Det er nå i allefall veldig spennende!

02.mars 08

Sari venter

sari   sari

 

1.mars 08

7 uker har nu gått siden parringen. Hun er som hun pleier å være, bare litt slappere. Det merkes vel at magen er blitt en del større. Hun spiser godt og er fortsatt interessert i å gå tur. Målet rundt midjen viste 92 cm idag. Hun har gått opp 7 cm siden sist uke. Det var mye større økning enn sist. Nå er vi veldig spente på hva som kommer. På tirsdag skal hun i røngen. Kanskje vi får noen svar da!

23.februar 08

Da er det gått 6 uker. Sari er nå enda i god form. Hun er veldig interessert i alt som kan spises. Hun har nu alltid vært glad i mat men det er blitt meire tigging nu. Ellers er alt bra, virker det som. Målebåndet viste 85 cm. Hun har dermed gått opp 3 cm fra forrige uke. Veit nu ikke helt om det er lite eller? Vi får nu bare følge med og se hva som skjer

16.februar 08

I dag er det 5 uker siden vi var i Tromsø og parret Sari. Hun er i god form, går på tur og spiser som vanlig. Det har nå skjedd noen synlige forandringer også. Hun har fått større patter og hun har nå lagt seg litt ut. Målebåndet viste 82 cm, ved parring var måle på 73 cm. Noe har nå skjedd. Tiden har jo gått så fort, og nå er det ikke så mange uker igjen. Vi er kjempespente på fortsettelsen!

07.februar 08

Nå har Sari hatt litt variabel matlyst et par dager, og hun viser tegn på at hun er kvalm og litt uvel. Dette er vel tegn som tyder på at det kan være valper på vei! Men på tur det vil hun gjerne!

05.februar 08

Sari er nå litt over tre uker på vei, og idag har vi vært hos vetrinær for en liten sjekk. Hun mente hun kunne kjenne på Sari at det trolig var noen små der inne i magen. Vi håper og tror hun har rett. Ellers er Sari i bra form. Hun spiser, sover, vil ut på tur og er slik hun alltid har vært. Og det er vel bare flott!


Valpeplaner

A-Sari og Auralis Artig Fabiason er nå parret!
Valper ventes ca.15 mars 2008.
Vi er kjempespente

VV

 

 

 

Sari og Artig

A-Sari
Reg.nr: 20474/02

sari

sari

er parret jan.08 med

Auralis Artig Fabiason
Reg.nr: 02405/06

artig

artig

Foto fra Trine Lise Nystad